Mittwoch, 6. März 2013

‘Suriname mist kansen op toerismegebied’ - DWTonline.com

DWTonline.com

‘Suriname mist kansen op toerismegebied’


06/03/2013 00:02 - Eric Mahabier
Marcia Favilla de Paula, directeur van de Wereld Toerisme Organisatie van de Verenigde Naties (UNWTO
Marcia Favilla de Paula, directeur van de Wereld Toerisme Organisatie van de Verenigde Naties (UNWTO Foto: Eric Mahabier  
BERLIJN - Suriname mist heel veel mogelijkheden zijn toerismesector en daarmee de economie te laten groeien. Dat komt omdat het land geen lid is van de Wereld Toerisme Organisatie van de Verenigde Naties (UNWTO), vindt Marcia Favilla de Paula, directeur van de UNWTO.
Hij vindt dat er een enorme groeipotentie is en hoopt ons land daarom spoedig te kunnen verwelkomen als lid van de wereldorganisatie. 
De Amerika's en het Caribisch Gebied hebben in 2012 een groei van het aantal toeristen gehad en De Paula verwacht dat die trend in 2013 en 2014 doorzet. Maar Suriname mist veel mogelijkheden die de UNWTO biedt om de eigen groei van het toerisme te kunnen bewerkstelligen.
Een van de voordelen van een lidmaatschap is, dat Suriname dan direct toegang heeft tot onderzoeksgegevens van UNWTO over toerisme-ontwikkelingen. Ook heeft het land de mogelijkheden kennis en ervaring van de UNWTO op het gebied van toerisme te gebruiken.
Meer weten? Lees voor verdieping en achtergronden de Ware Tijd!

Keine Kommentare: