Donnerstag, 2. Januar 2014

Brunswijk: "Wij blijven regeren tot 2045 en als we niet meer willen dan kunnen we overdragen aan de jongeren en Dino (Bouterse)”

Suriname´s "Golden Future" met familie Bouterse

Krin Denki nieuws
30.12.2012

Brunswijk: “Wij regeren tot 2045 ongestoord”


A Combinatieleider Ronnie Brunswijk voorspelt dat de regeercoalitie gevormd met Pertjajah Luhur en Mega Combinatie ‘oneindig’ zal blijven regeren. “Met Bouterse en Brunswijk als starring in a film no wang mang no mang kir unu. Wij blijven regeren tot 2045 en als we niet meer willen dan kunnen we overdragen aan de jongeren en Dino (Bouterse)” zei Brunswijk op 29 december tijdens de owru yariviering van NDP in Ocer.

Zoals de AC-leider aangeeft gaat het land hoe dan ook vooruit met regering Bouterse/Ameerali aan het stuur. “Het land gaat vooruit ook al kruipen we”, zegt Brunswijk. Hij zegt dat 2013 het jaar van productie moet worden. Zijn politieke combinatie, PertjajahLuhur en Mega Combinatie die volgens hem onafscheidelijk zijn geworden zullen hieraan een bijdrage leveren. Brunswijk eindigde zijn toespraak in Ocer met een gezegde om te illustreren dat de regeercoalitie samen sterk staat. “Wang finga no i njang okro brafu a no luk, want o fadong, maar nanga dri fingi da ij luk wel”, aldus de AC-leider.

Keine Kommentare: